Méregtelenítés

Értisztítás

Érfalaink tisztán, azaz lerakódásmentesen tartása alapvető fontosságú. A hagyományos, és általánosan használt házilag termelt és elkészített élelmiszerek egyben gyógyító erejűek is. Nézzük mit ajánlanak ereink számára!

Bővebben...

Májusi méregtelenítés

110956 gyomber04 

Érik az eper, de még nagyon drága, így válasszuk inkább a gyömbért a méregtelenítésre!

Reszelj egy üveg edénybe egy körülbelül három centiméteres, friss gyömbérdarabot. Nagy lyukú reszelőn reszelj le egy kisebb méretű (vagy egy nagyobb felét) kígyóuborkát, és facsarj bele egy alaposan megmosott citromot is. A citrom héját aprítsd kis darabokra és azt is tedd hozzá.

Tegyél bele 12 darab friss mentalevelet, töltsd fel 2 liter vízzel, és óvatosan keverd meg, majd tedd az edényt a hűtőbe egy éjszakára, hogy a hatóanyagok kioldódjanak, és az aromák összeérjenek. Másnap reggel szűrd le, és kezdheted is a méregtelenítő kúrát.

Forrás: Internet

 

"Ösztönös" böjt

spenot

Hogy milyen az ösztönös böjt? Olyan, hogy ha szeretnénk is enni, akkor sem tudunk. Ez a betegség alkalmával fordul elő, amikor az ember ösztönösen nem kívánja az ételt, hisz minden energiáját a gyógyításra kell fordítsa.Mi az, amire ilyenkor is figyelni kell?

Bővebben...

Léböjt zöldségből, gyümölcsből

 

 

Mint a léböjtnél:

Gyümölcs és zöldséglevek, valamint böjti zöldséglevesek fogyasztása. Továbbá teák (zöld, gyümölcs, gyógynövény) és ásványvíz (ajánlott a szénsavmentes)

 

Három napos lébőjtkúra

Fogytán az energiája? Kedvetlennek érzi magát? Itt az ideje, hogy megtisztítsa szervezetét! A szakszerű léböjt csodát művel külsőnkkel, belsőnkkel egyaránt. Határozza el magát, segítünk!

 

Bővebben...

Fogyjunk együtt egészségesen!

dieta

        Kapcsolat

    Receptjeinkkel és az ajánlott élelmiszerekkel egészségesebb és karcsúbb lehet!

                  csobogo@csobogo.hu

You are here